NIEUWE PARKETVLOER

Visgraatvloer met band inclusief schuren en afwerken met lak

Verbeek Parket heeft een opdracht ontvangen om een prachtige visgraatvloer met band te leggen in een woning in Bunnink. De klant heeft gekozen voor een klassieke visgraatpatroonvloer om de esthetische waarde van de woning te verhogen en een tijdloze uitstraling te creëren. Het project omvatte niet alleen het leggen van de visgraatvloer, maar ook het schuren en afwerken met hoogwaardige lak om duurzaamheid en schoonheid te garanderen.

Uitvoering

Het project begon met een grondige inspectie van de woning in Bunnink om de exacte afmetingen en specificaties te bepalen. Vervolgens werden alle benodigde materialen en gereedschappen zorgvuldig geselecteerd en besteld om ervoor te zorgen dat aan de hoogste normen kon worden voldaan.

De stappen in de uitvoering omvatten:

  1. Voorbereiding van de ondervloer: De bestaande ondervloer werd zorgvuldig voorbereid om ervoor te zorgen dat deze vlak en stabiel was voordat de visgraatvloer werd gelegd.
  2. Leggen van de visgraatvloer met band: Onze vakmensen legden de visgraatvloer met de hand, zorgvuldig rekening houdend met de patroonrichting en het ontwerp. De band werd rondom de vloer geplaatst voor een elegant contrast.
  3. Schuren: Na het leggen van de vloer werd deze grondig geschuurd om eventuele oneffenheden te verwijderen en een glad oppervlak te creëren.
  4. Lakken: Het team bracht drie lagen hoogwaardige lak aan om de vloer te beschermen tegen slijtage en vocht, terwijl de natuurlijke schoonheid van het hout behouden bleef.

Resultaat

Het eindresultaat van het project was een verbluffende visgraatvloer met band die de verwachtingen van de klant overtrof. De vloer voegde een vleugje elegantie en tijdloze schoonheid toe aan de woning in Bunnink. Het vakmanschap en de aandacht voor detail van Verbeek Parket werden duidelijk weerspiegeld in de perfect gelegde vloer en de hoogwaardige afwerking.

Ontdek meer

Andere projecten