NIEUWE PARKETVLOER

Lamelparketvloer op bestaande ondervloer inclusief plinten

Verbeek Parket heeft de eer gehad om een hoogwaardige lamelparketvloer te installeren in een historisch pand aan de Amsterdamse Prinsengracht. De klant wilde een duurzame vloer met een klassieke uitstraling die perfect paste bij de stijl van de woning. Daarnaast werden nieuwe plinten geïnstalleerd om het uiterlijk van de ruimte te voltooien.

Uitvoering

  1. Voorbereiding van de ondervloer: De bestaande ondervloer werd zorgvuldig geïnspecteerd en voorbereid om eventuele onregelmatigheden te corrigeren en ervoor te zorgen dat deze geschikt was voor de installatie van de lamelparketvloer.

  2. Selectie van lamelparket: In nauwe samenwerking met de klant werd lamelparket met een klassiek ontwerp gekozen, dat zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam was.

  3. Installatie van lamelparket: Het team van Verbeek Parket installeerde de lamelparketvloer met grote zorgvuldigheid, waarbij rekening werd gehouden met de richting van de planken en de patroonrichting die de klant wenste.

  4. Plaatsen van plinten: Om de vloer compleet te maken, werden plinten geïnstalleerd om een naadloze overgang tussen vloer en muur te garanderen. De plinten werden zorgvuldig aangepast aan de stijl van de woning.

Uitvoering

Het resultaat van het project was een verbluffende lamelparketvloer die de historische uitstraling van het pand aan de Amsterdamse Prinsengracht versterkte. De vloer was niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en functioneel. De naadloze overgang tussen vloer en muur dankzij de zorgvuldig geplaatste plinten voegde een laatste touch toe aan de algehele uitstraling van de ruimte.

Ontdek meer

Andere projecten