PARKET IN DE LAK

Vernieuwde vloer: opnieuw gepolijst en gelakt

Verbeek Parket kreeg de uitdagende taak om een parketvloer te herstellen in een woning aan de Tjeerdsraklaan in Utrecht. De klant had onlangs een nieuwe parketvloer laten installeren, maar vanwege aanhoudende werkzaamheden in het huis, was de vloer beschadigd en bevlekt geraakt.

Het doel was om de vloer weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, inclusief het opnieuw polijsten en aanbrengen van een duurzame lakafwerking.

Uitvoering

Het project begon met een grondige inspectie van de bestaande parketvloer om de omvang van de schade vast te stellen. Vervolgens werden de volgende stappen uitgevoerd:

  1. Herstel van beschadigingen: Het team van Verbeek Parket herstelde de beschadigde delen van de vloer, inclusief het verwijderen van vlekken, het repareren van krassen en het opvullen van eventuele lacunes.

  2. Polijsten: Na het herstelwerk werd de vloer zorgvuldig gepolijst om een glad en egaal oppervlak te herstellen.

  3. Lakken: Een hoogwaardige lakafwerking werd aangebracht om de vloer te beschermen tegen toekomstige schade en om zijn oorspronkelijke schoonheid te verbeteren.

  4. Finishing Touch: De laatste stap omvatte het schoonmaken van de vloer en het verwijderen van eventuele stofdeeltjes om een perfecte afwerking te garanderen.

Resultaat

Het resultaat van het project was opmerkelijk. De parketvloer die eerst beschadigd en bevlekt was, zag er weer als nieuw uit. De herstelde en opnieuw gelakte vloer straalde een prachtige glans uit en was klaar om jarenlang mee te gaan.

Ontdek meer

Andere projecten